Zoek Me Nu Sociaal

Bestuurder voor vierde keer betrapt onder invloed: wagen in … (Wilrijk)

Wilrijk

Een 22-jarige man is zijn wagen kwijt na een controle in Wilrijk. De bestuurder was met weinig zaken in orde, maar werd woensdag al voor de vierde keer betrapt onder invloed achter het stuur.

Het wijkteam van Wilrijk controleerde de wagen omdat de bestuurder al eerder het pad van de politie kruiste. “De man van 22 reed rond met een voorlopig rijbewijs, maar dat weerhield hem er niet van om een passagier te vervoeren. Meer nog, zijn rijbewijs was kort voordien ingetrokken omdat hij rondreed onder invloed van drugs en alcohol”, aldus de politie, die dan ook een nieuwe speekseltest afnam.

“Die was opnieuw positief. Er werd beslist om het voertuig van de man in beslag te nemen, omdat het al de vierde keer was dat de man onder invloed achter het stuur van de wagen zat. In het voertuig werd ook nog drugs aangetroffen”, zegt de politie nog. De man zal zich bij de politierechter moeten verantwoorden voor zijn daden.

jtp


www.gva.be

Over de Auteur: Zoek Me Nu
Vertel ons meer over jezelf.