Zoek Me Nu Sociaal
Advertentie

Ook Vlaamse schaatsfanaten volgen collectieve gekte over Elf…


In Nederland heeft de winter slechts één bestaansreden: de Elfstedentocht. De huidige diepvriestemperaturen zorgen voor 16 miljoen dromen, maar overheid en organisatie kelderen alle hoop: geen Tocht der Tochten tijdens een pandemie. Ook Gert Coone en Seppe Lybaert, twee Vlaamse schaatsfanaten met startrecht, lijden mee. “Ik zou met plezier een boete betalen om deel te nemen.”

Gert Coone is niet alleen voorzitter van de Gentse schaatsvereniging LBSG, maar ook lid van de Friese Elfstedenverenging én weerman. “In Nederland wordt het grote publiek na twee vriesdagen al compleet …


www.nieuwsblad.be

Over de Auteur: Zoek Me Nu
Vertel ons meer over jezelf.

Zoek MeNu Netwerk: Elektronische Informatie Dienst

Opmerkingen

Er zijn nog geen reacties