Zoek Me Nu Sociaal

Ophef over filmpje met juichend grondpersoneel van KLM: “Opr…

In Nederland is ophef ontstaan over een filmpje waarop grondpersoneel van luchtvaartmaatschappij KLM te zien is. Zij staan te juichen nadat een vliegtuig richting Marokko de lucht is ingegaan. “Oprotten, oprotten”, roepen ze. KLM zegt “met afschuw” kennis te hebben genomen van de video en stelt een onderzoek in.

Het filmpje wordt gretig gedeeld op sociale media en toont grondpersoneel van KLM dat een net opgestegen vliegtuig uitzwaait en staat te juichen. “Daar gaat weer een volle kist met Marokkanen terug naar Marokko. Allemaal een enkeltje… Oprotten, oprotten”, roepen ze.

De luchtvaartmaatschappij heeft een onderzoek ingesteld naar de feiten, meldt ze in een statement. “Wij hebben met afschuw kennisgenomen van deze video en KLM verwerpt deze getoonde beelden en uitspraken. Als dit inderdaad KLM-personeelsleden zijn, zullen wij uiteraard meteen passende maatregelen treffen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(gjs)


www.gva.be

Over de Auteur: Zoek Me Nu
Vertel ons meer over jezelf.