Donderdag maakte het Commando van de Federale Politie de bevrijding bekend van twee buitenlandse meisjes uit het huis van een mensenhandelaar.

In een verklaring van de federale politie staat dat “een gezamenlijk veiligheidsteam van het Derde Regiment, de Zevende Brigade, de federale politie en een korps van de Bagdad Crime Control Directorate, de Follow-up Department Mensenhandel, en na het verkrijgen van de beslissing van de onderzoeksrechter van de Karkh Court, hebben twee meisjes kunnen bevrijden die werden vastgehouden in een huis in het Al-Saydiyah-gebied van Bagdad.”

De verklaring toegevoegd; Deze operatie vond plaats na communicatie met de twee meisjes die een vreemde nationaliteit hadden door gebruik te maken van de hotlines van de vasthoudstukken die door de bedieningselementen van de snijder werden verspreid, waarbij werd opgemerkt dat ze werden vastgehouden in het huis van een verdachte die door de rechterlijke macht werd gezocht, de zoektocht naar hem is nog steeds aan de gang door de veiligheidstroepen, ze werden naar behoren doorverwezen naar de bevoegde autoriteiten.

Disclaimer: alle gepubliceerde artikelen geven alleen de mening van de auteurs weer